“Dhe i vdekur do të ndjek për të parë buzëqeshjen tënde!”, dedikimi emocionues i Agollit për bashkëshorten

0
342

Ditën e sotme u nda nga jeta bashkëshortja e shkrimtarit të madh shqiptar Dritëro Agolli. Një dedikim mjaft prekës dhe emocionues shkrimtari i’a ka kushtuar gruas kur ishte gjallë.

Dedikim është një baladë e vërtetë për ndjenjat e dashurisë që ai ka ushqyer për bashkëshorten e tij, duke i premtuar se “dhe i vdekur do të të ndjek për të parë buzëqeshjen tënde”.

DEDIKIMI I DRITEROIT

“E dashur Sadije, të dua si jetën time, madje më shumë, dëshiroj sinqerisht të vdes dhe ti të jetosh. Unë dhe i vdekur do të të ndjek për të parë buzëqeshjen tënde”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here