Trondit Baba Vanga/ Parashikim i frikshëm për vitet 2021-2026: Gjaku do derdhet lumë! Europa do shfaroset nga bombat radioaktive, ndërsa Kina…

0
35111

Parashikimet e Baba Vangës mbajnë ende peshë botën edhe pse kanë kaluar 23 vite nga vdekja e saj.

Ajo ka parashikuar se në vitin 2021, myslimanët do të fillojnë një luftë kimike kundër evropianëve të mbetur. Për shkak të pasojave radioaktive, nuk do të ketë asnjë kafshë ose bimë në hemisferën veriore.

Më tej, mediat serbe që kanë publikuar disa prej parashikimeve të saj, shkruajnë se Baba Vanga pretendonte se në vitin 2022, do të fillojë një luftë e vërtetë. Një udhëheqës nga Azia do të përmbyset dhe për shkak të bombardimeve në atdheun e tij, Evropa do të përgjigjet me një sulm bërthamor. Kontinenti më i vjetër do të derdhë gjak.

Për shkak të bombave, njerëzit do të sëmuren nga kanceri dhe situata e vështirë do të vijojë deri në vitin 2026. Sipas saj, gjatë kësaj periudhë malazezët dhe disa popuj të tjerë nga Europa do të dëbohen në Sahara. Meqenëse profecitë e Vengës nuk përmbajnë detaje, mbetet mister se përse dhe si do të emigrojnë popujt nga Europa.

Pikërisht nga rrezatimi i bombave radioaktive, fillimi i vitit 2026 do ta gjejë Europën thuajse të shpopulluar dhe dy vjet më vonë Kina do të bëhet fuqia më e madhe botërore.

Baba Vanga ka vdekur 23 vjet më parë në moshën 85 vjeç, por parashikimet e saj ishin shumë të respektuara dhe supersticiozët vazhdojnë t’i referohen çdo vit. Ajo mendohet se humbi shikimin në një moshë të re, dhe vetëm pak kohë më pas filluan vizionet e saj për të ardhmen. Ndërsa disa prej parashikimeve të saj janë vlerësuar të sakta plot 85 përqind.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here