22 vjet nga grushti i shtetit, 14 shtator 1998 (foto ekskluzive)

0
41

22 vjet më parë, në 14 shtator 1998, me pretekstin e vrasjes së Azem Hajdarit, u tentua një grusht shteti nga opozita e asaj kohe, e cila rezultoi me marrjen e godines së Kryeministrisë dhe RTSH. Megjithëse PD pretendon se këto veprime kanë qenë nje zemerim spontan i militantëve të saj, për vrasjen e liderit të dhjetorit, hetimet për zbardhjen e saj asnjeherë nuk shkuan deri në fund. Ka qenë ndërhyrja e faktorit ndërkombetar që e nderpreu në mes këte skenar ogurzi.Pasojat kanë qenë fatale për selinë e qeverisë.

Fotot që po publikojmë, disa prej tyre për herë të parë, tregojnë me shumë…

Leave a Reply