Brad Pitt dhe Angelina Jolie: Pse ai nuk pendohet që për martesën me të pavarësisht nga beteja e divorcit të hidhur

0
551

Brad Pitt mund të jetë në mes të një mosmarrëveshjeje të tensionuar me ish gruan, Angelina Jolie, por kjo nuk do të thotë se ai nuk ka falje në zemrën e tij dhe në mendjen e tij. Ja pse ai mendon se të dy kanë nevojë për këtë.

Ajo është nëna e gjashtë fëmijëve të tij dhe ishte e dashura e tij për më shumë se një dekadë para se ata të paralajmëronin ndarjen e tyre në vitin 2016. Por pavarësisht nga titujt negativë dhe fjaleve për arrestimin, Brad Pitt, nuk ka keqardhje për martesën e tij për Angelina Jolie, 43 vjeç. Kjo është e vërtetë, edhe pse ajo ka paraqitur dokumentet më 7 gusht duke akuzuar milionerin se nuk paguan asnjë mbështetje “kuptimplotë” të fëmijës që nga ndarja e shtatorit 2016.Sipas zerave,”Bradi e ka falur Angelinën për gjithçka që ka gabuar në martesën e tyre dhe ai gjithashtu ka kërkuar faljen e saj. Siç është edhe tensioni krijuar nga divorci, pjesë e perpjekjeve të Bradit ka qenë që të lirohet  nga çdo energji negative që rrethon Angelinën dhe divorcin “.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here