Chris Brown Lufton Kërkesën për Mbështetjen e Trefishtë të Fëmijëve për Familjen,” Vjedhja e saj është e dëmshme”

0
600

Nia Guzman dëshiron më shumë nga ish-burri i saj! Ajo po e merr Chrisin në gjykatë për rritjen e mbështetjes së fëmijëve çdo muaj, plus një pagesë retroaktive gjashtë-shifrore.

Nia Guzman, 35 vjeç, dëshiron që Chris Brown, 29 vjeç, të lirojë pak stofrën e tij të kuletës! Ndërsa çifti nuk janë më së bashku, ata kanë kujdestari të përbashkët për vajzën e tyre, Royalty, Nia po kërkon më shumë para nga ish-i saj çdo muaj. “Ne luftuam për Mbretëreshën dhe unë jam i kënaqur që kemi fituar një rritje në përkrahjen e fëmijëve në një dëgjim javën e kaluar duke dyfishuar mbështetjen për $ 5,000 në muaj,” tha avokati i Nia Lisa Bloom për People. “Mandati ligjor i mandatuar i fëmijës për një person në nivelin e të ardhurave të Brownit është $ 18,336 në muaj. Kjo është ajo që Nia po kërkon për Mbretëreshën. “Për më tepër, Nia po kërkon që Chris të paguajë një pagesë prapavepruese për të kompensuar për të gjithë muajt që ai nuk e ka paguar këtë shumë, e cila arrin një shumë totale prej $ 190,000.

Kjo nuk është një numër që ngrihet lart – dhe Chris dyshohet se mendon se kaq shumë para mund të përfundojnë duke prishur vajzën e tij, sepse “dhënia e një katërvjeçari me gjithçka që ajo kërkon mund të jetë e dëmshme dhe nuk është në interesin e saj më të mirë”. Në krye të mbështetjes së tij të fëmijës, ai thuhet se ka dhënë rreth $ 10,000 për shkollën e Kuvenit, kujdesin shëndetësor, përkujdesjen për fëmijët, udhëtimet dhe aktivitetet. “Kjo është e padrejtë, pasi Brown bën më shumë se 4 milionë dollarë në vit,” tha avokati i Nia në përgjigje të kësaj shume. “Ne mendojmë se Chris Brown duhet të kërkohet të ndjekë ligjin ashtu si të gjithë të tjerët.”

Pra,  ado të urdhërohet rapper për të dhënë shumen qe Nia ka paraqitur? Vetëm koha do ta tregojë. Por nëse jo, kjo nuk do të ishte hera e parë që Nia ka kërkuar që Chris të rritë pagesat e tij për mbështetjen e fëmijës.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here