Franga zviceriane mund Euron dhe Dollarin/ Kursi i këmbimit, 21 shtator 2022

0
28

Franga zviceriane këmbehet në kuota më të larta se monedha e Euzonës dhe Dollari amerikan.

Kështu, sot në tregun valutor dollari amerikan blihet me 116.5 lekë dhe shitet 117.1 lekë.

Përballë Lekut më i fortë paraqitet Paundi britanik.

Euro blihet me 116.3 lekë dhe shitet 117 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 132.3 lekë, dhe shitet me 134 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 120 lekë, ndërsa në shitje me 121.2 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 87 lekë dhe në shitje me 89 lekë.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj