“Janë munduar të më lumturojnë për ditëlindje, pastaj më shkelin çdo ditë të jetës”. Po Flori ç’pati për ditëlindje?

0
50

Flori festoi të dielën ditëlindjen e 38-të ku mori shumë urime për ditëlindje dhe pse se morrëm vesh se ku festoi.

Një ditë mbas Flori ka bërë këtë reagim: “Nuk kam pasur kurrë pritshmëri të mëdha për urime apo surpriza për ditëlindjen time. Kurrë … Por ja që vit pas viti janë munduar të më lumturojnë për ditëlindje e më pas të më shkelin çdo ditë të jetës, janë munduar të më surprizojnë për ditëlindje duke më faturuar kosto të mëdha për atë ditë në kurrizin tim çdo ditë të jetës,”- shkroi Flori Mumajesi.

Një reflektim nga Flori për ditëlindje.

Leave a Reply