Momente e tensioni/ ‘Kërcet’ grushti në Delvinë për hapjen e gurores

0
34

Banorët e fshatit janë konfrontuar me përfaqësuesit e firmës për guroren e cila do të hapet në një zonë ish- ushtarake në Qafën e Breshërit.


Në video, duket një turme njerëzish të cilët konfrontohen me njëri- tjetrin.

Për më tepër aty ka qenë e pranishme dhe nënkryetarja e Bashkisë së Delvinës, për të qetësuar situatën e ndezur tashmë në Bajkaj.

Leave a Reply