Udhëtim dhe punësim në SHBA, Ambasada Amerikane jep lajmin e mirë për gjithë studentët shqiptarë

0
380

Një lajm i mirë vjen këtë mëngjes nga Ambasada Amerikane për të gjithë studentët që dëshirojnë që të aplikojnë për t’u bërë pjesë e një programi shkëmbimi kulturorë.

Në faqen e Facebook, Ambasada bën me dije:

Programi Veror i Punësimit dhe Udhëtimit është një program i mrekullueshëm për studentët e universiteteve të cilët dëshirojnë të kalojnë një verë duke punuar dhe udhëtuar përreth Shteteve të Bashkuara. A keni menduar të aplikoni për një program shkëmbimi kulturor? Më thoni ju lutem nëse keni pyetje rreth Programit Veror të Punësimit dhe Udhëtimit apo pyetje rreth kategorive të tjera të vizave! #PyetAnen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here