Parlamenti i Malit të Zi voton pro rrëzimit të qeverisë

0
126

Parlamenti i Malit te Zi voton për rrëzimin e qeverisë me 43 vota pro dhe 11 kundër.

Mosbesimin e qeverisë e votuan 43 deputetë të opozitës dhe të grupit parlamentar “Bardhezi”.

Kundër ishin 11 deputetër (Demokratët, të Drejtat dhe Mali i Zi i Bashkuar).

Para votimit, deputetët e Frontit Demokratik (DF), Lëvizjes për Ndryshim (PzP) dhe Partisë Popullore Socialiste (SNP) u larguan nga salla plenare.

Në sallë nuk ishte as deputeti i Partisë Demokratike.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj