Euro dhe dollari sërish në pikiatë! Mësoni si është kursi i këmbimit valutor, 16 shtator 2021

0
51

Kursi zyrtar i këmbimit valutor sipas Bankës së Shqipërisë, 16 shtator 2021:

Euro dhe dollari sërish në pikiatë! Mësoni si

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj