Zbardhet lista, mbi 350 gjyqtarë dhe prokurorë në radhë për t’u futur në veting, nga gjyqtari që shpëtoi Berishën, te magjistratët e shkallës së parë

0
32

Rreth 350 gjyqtarë, prokurorë dhe këshilltarë ligjorë kanë mbetur pa u futur në veting. Vitin që vjen skadon afati i vetingut, por Kuvendi pritet të shtyjë mandatin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, me qëllim që të mbyllet procesi i rivlerësimit për të gjithë njerëzit e drejtësisë. Gazeta ka siguruar statistikat e punës së deritanishme, ndërsa më poshtë po publikojmë një pjesë të emrave që do të hyjnë në veting. Sipas të dhënave, deri në vitin 2020, KPK ka marrë plot 324 vendime, nga të cilat 134 vendime për konfirmimin në detyrë të 63 gjyqtarëve, 61 prokurorëve, 1 ish-inspektori KLD/kandidat për Gjykatë Apeli dhe 9 ndihmësve ligjorë;115 vendime për shkarkimin nga detyra të 75 gjyqtarëve, 38 prokurorëve dhe 2 ndihmësve ligjorë; 47 vendime për ndërprerje të procesit për 30 gjyqtarë, 12 prokurorë, 2-ish inspektorëve në KLD dhe 3 ndihmës ligjorë; (Neni G i Aneksit të Kushtetutës); 8 vendime për pushimin e procesit për 3 gjyqtarë, 1 prokuror dhe 4 ndihmës ligjorë në Gjykatën e Lartë (neni 56 i ligjit nr. 84/2016);18 vendime për përfundimin e procesit për 11 gjyqtarë, 6 prokurorë dhe 1 (Kryeinspektori i KLD-së (neni 95 i Kodit të Procedurave Administrative dhe neni 64 i ligjit nr. 96/2016); 2 vendime për pezullimin nga detyra. Sa i takon vitit aktual, deri në fund të muajit janë rreth 80 emra që janë futur në veting nga KPK dhe që janë zhvilluar apo do zhvillohen seanca dëgjimore. Pra shkojmë te rreth 400 emra të futur në veting nga viti 2017 e deri në korrik 2021. Në total janë rreth 750 magjistratë që kanë dorëzuar formularët dhe presin të vetohen. Pra që në muajin shtator janë rreth 350 emra që do të futen në veting. Sipas listës që ka siguruar gazeta, emrat e mbetur janë gjyqtarë dhe prokurorë të shkallëve të para, si dhe ndihmës ligjorë në gjykata.

Emrat që do të futen në veting

Shumë prej emrave që do futen në veting nuk është se kanë pasur dosje të bujshme, përveç atyre në Gjykatën e Tiranës. Në këtë gjykatë mund të specifikojmë gjyqtarin Lazër Sallaku, i cili ka pasur kohët e fundit 3 çështje të bujshme në dorë. E para ishte ajo e lobimeve të PD në SHBA. Ishte ai që pushoi hetimet ndaj kryedemokratit Basha. Një dosje tjetër është ajo e aferës së CEZ. Kuvendi paditi ish-kryeministrin Berisha dhe shumë zyrtarë të tjerë për abuzime me privatizimin e OSHEE, por gjyqtari në fjalë konkludoi se nuk ka vepër penale. Dosja e fundit e bujshme është ajo e Izet Haxhisë. Ky i fundit ngriti dhe padi ndaj tij, duke e cilësuar të paanshëm. Ndërkohë në listë janë dhe shumë emra të tjerë nga gjykatat dhe prokuroritë e rretheve

Shtyrja e mandatit të vetingut

Me nisjen e sesionit të ri parlamentar do të bëhet dhe shtyrja e afatit të KPK, në mënyrë që të mbyllet rivlerësimi i të gjithë magjistratëve. Padyshim kjo do të kërkojë dhe bashkëpunim mes mazhorancës dhe opozitës. Pak ditë më parë ishte kreu i Grupit të PS, Taulant Balla që kërkoi bashkëpunim me demokratët. “Unë besoj se për këtë çështje me opozitën e re parlamentare në shtator e tutje ne mund të gjejmë gjuhën e përbashkët për të zgjatur mandatin e tyre, por duhet të kuptoni se ndryshimet në Kushtetutë kërkojnë një kohë të gjatë në dispozicion, të paktën 45 ditë, kështu në këtë këndvështrim do të sugjeroja që kjo të jetë një çështje që të adresohet me prioritet nga legjislatura e re parlamentare”, tha ai.

Bilanci i vetingut deri në 2020

134 vendime për konfirmimin në detyrë të 63 gjyqtarëve, 61 prokurorëve, 1 ish-inspektori KLD/kandidat për gjykatë apeli dhe 9 ndihmësve ligjorë;

·115 vendime për shkarkimin nga detyra të 75 gjyqtarëve, 38 prokurorëve dhe 2 ndihmësve ligjorë;

·47 vendime për ndërprerje të procesit për 30 gjyqtarë, 12 prokurorë, 2 ish-inspektorëve në KLD dhe 3 ndihmës ligjorë; (Neni G i Aneksit të Kushtetutës);

·8 vendime për pushimin e procesit për 3 gjyqtarë, 1 prokuror dhe 4 ndihmës ligjorë në Gjykatën e Lartë (neni 56 i ligjit nr. 84/2016);

·18 vendime për përfundimin e procesit për 11 gjyqtarë, 6 prokurorë dhe 1 (Kryeinspektori i KLD-së (neni 95 i Kodit të Procedurave Administrative dhe neni 64 i ligjit nr. 96/2016);

·2 vendime për pezullimin nga detyra

Anëtarët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit

1.      Pamela Qirko

2.      Alma Faskaj (Vokopola)

3.      Brunilda Bekteshi (Vasha)

4.      Etleda Çiftja

5.      Firdes Shuli

6.      Genta Tafa (Bungo)

7.      Lulzim Hamitaj

8.      Olsi Komici

9.      Roland Ilia

10.  Valbona Sanxhaktari

11.  Suela Zhegu

12.  Xhensila Pine

Ja disa nga emrat që presin të futen në veting

1.      Ardiana Bera, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë

2.      Juljan Haxhiu, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë

3.      Vjollca Spahiu, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë

4.      Bezart Kaçkini, gjyqtar në Gjykatën Administrative Tiranë

5.      Nafie Hasko, gjyqtar në Gjykatën Administrative Tiranë

6.      Gentian Hamiti, gjyqtar në Gjykatën Administrative Tiranë

7.      Anila Karanxha, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë

8.      Flamur Kapllani, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë

9.      Adriatik Bocaj, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë

10.  Alma Kodraliu, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë

11.  Fatime Deçolli, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë

12.  Elda Vrioni, gjyqtar në Gjykatën Administrative Tiranë

13.  Afërdita Maho gjyqtar në Gjykatën Administrative Tiranë

14.  Avni Sejdi, gjyqtar në Gjykatën Administrative Tiranë

15.  Sokol Shehu, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Shkodër

16.  Genti Dokollari, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Korçë

17.  Ejona Lazellari, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Fier

18.  Ëngjëllushe Tahiri, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Krujë

19.  Diamela Goxha, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Berat

20.  Qani Hasa, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Elbasan

21.  Tonin Stërkaj, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Shkodër

22.  Mirela Mishgjoni, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Vlorë

23.  Luljeta Kola, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Korçë

24.  Nertila Kape, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Dibër

25.  Gilda Hoxha, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Dibër

26.  Esmerilda Habili, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Vlorë

27.  Luljeta Kolonja, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Pogradec

28.  Herila Çela, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Vlorë

29.  Petraq Curi, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Durrës

30.  Sami Ujkashi, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tropojë

31.  Pajtime Fetahu, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Elbasan

32.  Zamira Vyshka, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Elbasan

33.  Markelian Koça, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Durrës

34.  Seladin Pysqyli, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Korçë

35.  Mimoza Margjeka, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Durrës

36.  Matilda Fetahu, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Elbasan

37.  Yrfet Shkreli, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Përmet

38.  Ersida Bajgora, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lushnjë

39.  Hektor Sinanaj, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Vlorë

40.  Artan Hajredinaj, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Lezhë

41.  Murat Lleshi, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Mat

42.  Rasim Doda, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Sarandë

43.  Maksim Qirjazi, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Korçë

44.  Sonjela Voskopi, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Korçë

45.  Idush Maliqi, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Elbasan

46.  Hasan Selimi, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Shkodër

47.  Besnik Maho, ish-gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Pogradec

48.  Markelian Kuqo, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Korçe

49.  Elena Pelushi, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Durrës

50.  Gentian Habazaj, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Berat

51.  Albert Kuliçi, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Vlorë

52.  Xhemal Saliu, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Vlorë

53.  Kujtim Bashaj, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Durrës

54.  Flora Çela, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Vlorë

55.  Ndriçim Troplini, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Durrës

56.  Aurel Zarka, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Vlorë

57.  Erjon Shqarri, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Vlorë

58.  Ilir Hoxha, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Sarandë

59.  Elona Alvora, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Vlorë

60.  Rifat Kojku, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Dibër

61.  Madrid Kullolli, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Durrës

62.  Petrit Vukaj, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Fier

63.  Fahrije Vata, (Gjana) prokuror në Prokurorinë e Rrethit Kukës

64.  Ornela Rrumbullaku, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Kavajë

65.  Erida Kamka (Kokonozi), prokuror në Prokurorinë e Rrethit Elbasan

66.  Abaz Muça, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Mat

67.  Lazër Çardaku, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Shkodër

68.  Françeskina Lekani, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Shkodër

69.  Elion Mustafaj, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Vlorë

70.  Ollga Visi prokuror në Prokurorinë e Rrethit Korçë

71.  Irena Qeleshi (Çunoti), prokuror në Prokurorinë e Rrethit Korçë

72.  Olgert Rumnici, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Berat

73.  Arbër Berexha, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Elbasan

74.  Milan Laskaj, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Elbasan

75.  Erion Çelaj, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Vlorë

76.  Dorian Tafili, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Fier

77.  Ritvan Suka prokuror në Prokurorinë e Rrethit Elbasan

78.  Bledar Mustafaraj prokuror në Prokurorinë e Rrethit Elbasan

79.  Suela Beluli, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Fier

80.  Anton Pali, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Vlorë

81.  Urim Buci, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Dibër

82.  Belina Zeneli (Kryemadhi), prokuror në Prokurorinë e Rrethit Dibër

83.  Përparim Vukaj, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Lezhë

84.  Afrim Shehu, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Durrës

85.  Erjon Shehaj, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Lezhë

86.  Edmond Koloshi, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Durrës

87.  Arben Agovi, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Lezhë

88.  Arjan Muça, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Gjirokastër

89.  Xheljan Seferi, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Elbasan

90.  Gëzim Copa, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Kavajë

91.  Agron Bushati, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Shkodër

92.  Gëzim Veizi, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Durrës

93.  Arben Smaçi, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Shkodër

94.  Aida Cakaj, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Fier

95.  Durim Bedini prokuror në Prokurorinë e Rrethit Kavajë

96.  Oltiana Gjoni (Çifliku), prokuror në Prokurorinë e Rrethit Durrës

97.  Anila Bebeci, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Durrës

98.  Teuta Rrudha, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Durrës

99.  Xhevahir Lita, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Shkodër

100.                      Eranda Laze, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Vlorë

101.                      Bardhyl Shehu, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Kurbin

102.                      Merita Qorri (Selimi), prokuror në Prokurorinë e Rrethit Lushnjë

103.                      Andi Pogaçe, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Fier

104.                      Pranvera Stafa (Selita), prokuror në Prokurorinë e Rrethit Elbasan

105.                      Elidon Hysenaj, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Sarandë

106.                      Rovena Zoto (Bozo), prokuror në Prokurorinë e Rrethit Lushnjë

107.                      Zena Lila, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Elbasan

108.                      Petref Asllani, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Elbasan

109.                      Platin Aliçko, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Elbasan

110.                      Mustafa Turku, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Elbasan

111.                      Neritan Hoxha, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Elbasan

112.                      Rajmonda Berisha, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Elbasan

113.                      Dritan Gripshi, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Berat

114.                      Shyqyri Duro, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Kavajë

115.                      Dashnor Nure, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Korçë

116.                      Hektor Mushi, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Elbasan

117.                      Sabri Kastrati, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Lezhë

118.                      Pranvera Gruda, prokuror në Prokurorinë e Rrethit Durrës

119.                      Aurel Celibashi, ndihmës ligjor në Gjykatën Administrative Tiranë

120.                      Klerona Meci, ndihmëse ligjore në Prokurorinë e Përgjithshme

121.                      Artan Jahollari, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

122.                      Semiramis Hoxholli, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

123.                      Sokol Pasho, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

124.                      Bedri Qori, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

125.                      Arben Mickaj, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

126.                      Dritan Caka, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

127.                      Arben Konstandini, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

128.                      FahrijeStringa (Budo), Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

129.                      Majlinda Dogga, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

130.                      Oltjona Goxha, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

131.                      Tereza Merkaj, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

132.                      Elvana Çiçolli Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

133.                      Besnik Hoxha Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

134.                      Ervin Pollozhani Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

135.                      Erabër Madhi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

136.                      Jurida Bajraktari Gjykata Administrative e Apelit Tiranë

137.                      Antonela Prendi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

138.                      Altin Shkurti Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

139.                      Enerjeta Shehaj (Deraj) Gjykata Administrative Tiranë

140.                      Selvie Gjonçaj Gjykata Administrative Tiranë

141.                      Lazër Sallaku Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

142.                      Rexhina Merlika Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

143.                      Blerina Muço Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

144.                      Kujtim Vranici Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

145.                      Armela Hasantari Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

146.                      Agron Zhukri Gjykata e Rrethit Gjyqësor Tiranë

147.                      Laurent Fuçia Gjykata e Rrethit Gjyqësor Shkodër

148.                      Engert Pëllumbi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier

149.                      Ina Hoxhaj Gjykata e Rrethit Gjyqësor Pogradec

150.                      Paulin Çera Gjykata e Rrethit Gjyqësor Durrës

151.                      Arta Llazari Gjykata e Rrethit Gjyqësor Shkodër

152.                      Rudina Palloj Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat

153.                      Olkeda Manellari Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier

154.                      Shpëtime Pitaku Gjykata e Rrethit Gjyqësor Durrës

155.                      Aurel Arapi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Kurbin

156.                      Zeta Terpollari Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lushnjë

157.                      Arbër Çela Gjykata e Rrethit Gjyqësor Shkodër

158.                      Alfred Konomi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier

159.                      Vladimir Skënderi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Durrës

160.                      Blerta Marku (Çibuku) Gjykata e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër

161.                      Vjola Canaj Gjykata e Apelit Vlorë

162.                      Taulant Tafa Gjykata e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër

163.                      Edvan Veçani Gjykata e Rrethit Gjyqësor Dibër

164.                      Besnik Shehu Gjykata e Rrethit Gjyqësor Korçë

165.                      Miranda Konica Gjykata e Rrethit Gjyqësor Elbasan

166.                      Isabela Radovani Gjykata e Rrethit Gjyqësor Shkodër

167.                      Nurjeta Tafa Gjykata e Rrethit Gjyqësor Durrës

168.                      Eglantina Mirkani Gjykata e Rrethit Gjyqësor Korçë

169.                      Piro Sota Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier

170.                      Ded Miri Gjykata e Rrethit Gjyqësor Kurbin

171.                      Deniona Katro Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

172.                      Ols Dado Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

173.                      Etien Kapo Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

174.                      Kudusi Shahu Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

175.                      Edlira Bako Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

176.                      Denisa Asko Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

177.                      Sokol Malaj Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

178.                      Suela Salavaci Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

179.                      Enklid Gjini Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

180.                      Dritan Nushi Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

181.                      Petrit Hysa Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

182.                      Ylli Bashaj Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

183.                      Shahin Pasha Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

184.                      Mirela Zavalani Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

185.                      Julian Zonja Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

186.                      Armida Hamiti Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

187.                      Besnik Cengu Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

188.                      Armand Gurakuqi Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

189.                      Artur Ismajlukaj Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

190.                      Naim Tota Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

191.                      Julian Xhengo Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

192.                      Kasem Berberi Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

193.                      Sajmir Hysa Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

194.                      Valentin Preci Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

195.                      Miranda Bushi Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

196.                      Erjon Imeraj Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

197.                      Elio Mazreku Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

198.                      Ylli Pjetërnikaj Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

199.                      Robert Kote Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë

200.                      Englantina Shehu Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier

201.                      Mirela Kapo Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Krujë

202.                      Artur Cara Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier

203.                      Ervisa Hyka Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier

204.                      Hysen Ajasllari Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier

205.                      Sokol Nishani Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës

206.                      Kledian Llaho Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë

207.                      Marsida Frashëri Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër

208.                      Mihallaq Bleta Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lezhë

209.                      Eldira Cufi Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër

210.                      Frederik Laloshi Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër

211.                      Shkëlqim Kokona Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Pogradec

212.                      Albert Murçaj Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër

213.                      Hyrjet Lamaj Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë

214.                      Riselda Fishta Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Lezhë

215.                      Armanda Xhaferri Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Elbasan

216.                      Shqiponja Milla Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër

217.                      Pali Decolli Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier

218.                      Arjan Xhaferraj Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë

219.                      Esmeralda Ndoci Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër

220.                      Vitjuna Mata Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë

221.                      Ilir Turja Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës

222.                      Genci Mane Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier

223.                      Asllan Bajramaj Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Përmet

224.                      Olger Eminaj Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Korçë

225.                      Skënder Mestani Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër

226.                      Alma Felaj (Kole) Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Durrës

227.                      Violeta Shkurta Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Fier

228.                      Pëllumb Zaimi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat

229.                      Adelajda Gjuzi (Manaj) Gjykata e Rrethit Gjyqësor Berat

230.                      Ergys Selmani Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier

231.                      Matilda Shalla Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier

232.                      Roland Hysi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier

233.                      Adelina Zarka Gjykata e Rrethit Gjyqësor Fier

234.                      Guximtar Boçi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër

235.                      Jak Ndoka Gjykata e Rrethit Lezhë

236.                      Andri Ymeri Gjykata e Rrethit Shkodër

237.                      Arqile Basho Gjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë

238.                      Ervin Trashi Gjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë

239.                      Arbana Selmanaj Gjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj