Ndryshojnë rregullat parandaluese të COVID-19, Komiteti Teknik i Ekspertëve komunikon vendimin e rëndësishëm

0
15

Komiteti i ekspertëve duke u bazuar në vijimësinë e procesit të vaksinimit  ka propozuar në mbledhjen e ditës së sotme zgjatjen e orarit të muzikës nga 22:00 në 23:00, ndërsa masat e tjera vazhdojnë të jenë në fuqi si kanë qenë më parë.

Zëvendësministrja Mira Rakacolli  u shpreh se kemi një situatë të qëndrueshme epidiemologjike në një kohë që turizmi ka filluar normalisht.

“Fakti që persona të infektuar dhe kanë nevojë për kujdes spitalor janë të gjithë mbi 60 vjeç. Komiteti i Ekspertëve propozon zgjatjen e orarit nga 22-23, ndërsa masat e tjera vijojnë që të qëndrojnë në fuqi.”, tha Rakacolli.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj