Italia ka një lajm të keq për shqiptarët

0
53

Kufizimet e udhëtimeve drejt Italisë do të mbeten në fuqi për Shqipërinë.

Edhe pse situata e pandemisë në vendin tonë është qetësuar, sërish është vendosur shtyrja e kufizimeve deri më 30 korrik, duke bërë që qytetarët të humbasin një pjesë të mirë të sezonit turistik veror, pa pasur mundësi udhëtimi drejt këtij destinacioni.

Sipas një njoftimit të publikuar nga Ambasada italiane në Tiranë, drejt vendit fqinj kanë të drejtë të udhëtojnë shtetasit italianë dhe të vendeve të Bashkimit Evropian, familjarët e tyre si dhe ato persona që kanë leje qëndrimi.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj