Zgjedhjet e 25 prillit/ KQZ bën lëvizjen e rëndësishme

0
20

Në zgjedhjet e 25 prillit 2021 pritet të aplikohet për herë të parë votimi nga emigrantët. 

Për këtë, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka nisur lëvizjet e saj, teksa së fundmi i ka dërguar një letër Drejtorisë së Përgjithshme të Gjendjes Civile.

Përmes saj, KQZ i kërkon numër të saktë të shtetasve shqiptarë që jetojnë jashtë vendit.

Ky institucion kërkon numrin e saktë të emigrantëve shqiptarë, të ndarë sipas qarqeve, që kanë kërkohet që institucionit të KQZ t’i dërgohet numri i regjistruar adresën e banimit të përhershëm në vendet ku tashmë jetojnë.

Letra zyrtare mban datën 23 dhjetor dhe është firmosur nga Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi.

Zgjedhjet e 25 prillit/ KQZ bën lëvizjen e rëndësishme

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj