Ish senatori Australian plas bombën: Pas panikut global të pandemisë qëndron elita e Davosit që do të ndryshojë sistemin botëror

0
167

Ish senatori australian Cory Bernardi paraqiti një artikull për Sky Neës Australia duke deklaruar se axhenda pas panikut të COVID ishte që miliarderët elitë të Davosit të kryenin “Big Reset” që do të përfshinte ndryshime të përhershme sociale dhe ekonomike.

 Duke vënë në dukje se ka “diçka të pazakontë në lidhje me panikun e vazhdueshëm pandemik”, Bernardi përmendi ekspertët mjekësorë të cilët “tani e pranojnë që bllokimet nuk funksionojnë” dhe i kërkoi audiencës të “konsideronte nëse ka një program tjetër në punë”.

Në të vërtetë, në një intervistë të fundit me Spectator, i dërguari special i Organizatës Botërore të Shëndetësisë për COVID-19, Dr. David Nabarro, u bëri thirrje udhëheqësve botërorë të ndalojnë përdorimin e bllokimeve si metodën e tyre kryesore të kontrollit sepse po bënin ” të varfërit shumë më të varfër ”.

 Bernardi më pas nënvizoi komentet e bëra nga Klaus Schëab, themeluesi dhe presidenti i Forumit Ekonomik Botëror, i cili u tha kolegëve të tij globalistë se COVID-19 kishte treguar që sistemi i vjetër ishte joadekuat dhe se “Tani është momenti historik jo vetëm për të luftuar viruse, por për të modeluar sistemin në epokën pas koronës ”.

Z. Schëab “pranon që COVID është justifikimi i ri për të filluar Marrëveshjen e Re të Gjelbër që alarmuesit e klimës, përfituesit dhe qeveria e madhe kanë shtyrë për vite me radhë – tha Bernardi, duke shtuar se – përgjigja globale ndaj COVID është ëndrra e socialistëve “.

Ish senatori vuri në dukje se si pandemia e koronavirusit lehtësoi mundësinë për të imponuar një goditje shumë të ngjashme që teknokratët ishin përpjekur më parë të justifikonin nën flamurin e ndryshimit të klimës, domethënë mbylljen e ekonomive, uljen e konsumit të karburantit dhe udhëtimet ajrore, si dhe kufizimin e lirive civile. dhe liria e lëvizjes.

“Pse mendoni se të Gjelbërit australianë kanë qenë kaq të qetë muajt e fundit, a është për shkak se axhenda e tyre politike po vjen në jetë?” pyet Bernardi.

“Pas dekadash gënjeshtrash shitjesh rreth ndryshimit të klimës dhe propagandës për të detyruar sundimin elitar, socialistët kanë përdorur histerinë e shëndetit publik të shkaktuar nga media si arma përfundimtare e shkatërrimit ekonomik,” shtoi ai.

Duke nënvizuar se sa nga të njëjtët shkencëtarë që bindën qeveritë për të vendosur bllokada drakonike ishin të përfshirë gjithashtu në modelimin kompjuterik të IPCC që prodhoi parashikime alarmante mbi ngrohjen globale, Bernardi konkludon se bllokada COVID ngjan shumë me “Marrëveshjen e Re të Gjelbër” dhe do të ketë ndikim të njëjtë katastrofik në ekonominë globale.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj