Kursi i këmbimit per diten e sotme

0
38

Monedha europiane vijon të ruajë të njëjtën vlerë me atë të ditës së mërkurë. Sipas kursit lokal të këmbimit, euro blihet sërish me 123.7 lekë dhe shitjet me 124.2 lekë.

Nga ana tjetër, paundi britanik ka ndjerë një rritje të lehtë dhe blihet me 136.3 lekë, ndërsa shitet me 137.3 lekë. Përsa i përket dollarit amerikan, në këtë të enjte këmbehet me 105.2 lekë në blerje dhe me 105.8 lekë në shitje.

Nga ana tjetër, franga zvicerane blihet me 114.8 lekë, ndërsa ka ndjerë një rritje të lehtë në shitje, duke u këmbyer me 115.8 lekë.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj