Shkarkohet nga detyra gjyqtari Arjan Qafa

0
29

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi shkarkimin nga detyra të gjyqtarit Arjan Qafa.

Qafa është gjyqtar pranë Gjykatës Administrative të Apelit Tiranë.

Arjan Qafa e ka filluar karrierën në sistemin e drejtësisë në vitin 1996 dhe ka punuar si gjyqtar në Bulqizë dhe në Dibër deri në vitin 2010. Në periudhën 2010-2014, Qafa ka punuar si inspektor për Këshillin e Lartë të Drejtësisë, për t’u emëruar më pas si gjyqtar i Gjykatës Administrative të Apelit.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj