Perpjekja per vaksinen / Donald Trump jep lajmin fantastik për të gjithë: Ja çfarë do të ndodhë brenda disa javësh

0
146

Presidenti amerikan Donald Trump, deklaroi se vaksina për COVID-19 mund të jetë gati brenda tre ose katër javësh.

“Kemi bërë një punë të mrekullueshme, dhe ne jemi shumë pranë pasjes së një vaksinë,” tha ai, duke shtuar se një vaksinë mund të ishte gati për shpërndarje përpara zgjedhjeve presidenciale të SHBA në 3 nëntor.

“Nëse doni të dini të vërtetën, administrata e mëparshme do të kishte dashur ndoshta vite për të bërë një vaksinë për shkak të FDA dhe të gjitha miratimeve. Dhe ne jemi brenda disa javësh nga marrja e saj … Mund të jenë tre javë, katër javë“, shtoi ai.

Leave a Reply