Katër veta e përdhunuan 15-vjeçaren dhe e filmuan, merret vendimi i rëndësishëm për familjen e saj

0
64

Familja e 15-vjeçares së dhunuar seksualisht, largohet nga Paskuqani

Drejtoresha e Përgjithshme e Politikave në Ministrinë e Shëndetësisë, Merita Xhafaj deklaroi se autoritetet kanë vendosur të zhvendosin të gjithë familjen e vajzës 15-vjeçare që u përdhunua nga 65-vjeçari dhe tre persona të tjerë drejt Tiranës.

“Vajza sot është në rrezik për krim pasi brenda një hyrje në pallat, në katin e dytë banon dhunuesi dhe djemtë e tij rrinë te shkallët, dhe në katin e 3 banon familja me vajzën. Është duke u dhënë ndihma mjeko ligjore, që nga ora 12 e drekës pranë qendrës “Lilium” ku do të strehohet për 72 orë. Ndërkohë pas shumë përpjekjesh me familjen, më në fund ka pranuar që të lëvizë nga Paskuqani dhe të vijë në Tiranë”, tha ajo.

Leave a Reply