Frikë nga koronavirusi, anija me mijëra pasagjerë u refuzua në pesë porte, vetëm një vend i hapi dyert

0
91

Një anije kroçerë me mijëra pasagjerë, që lundronte prej ditësh nëpër disa vende, më në fund u ankorua në Kamboxhia, i vendi vend që i hapi dyert, pas refuzimit të pesëfishtë nga frika e koronavirusit.

Pasi mbërritën në port të gjithë personat në bord të anijes “Westerdam” iu nënshtruan testeve për virusin, të cilat rezultuan negative.

Anija “Westerdam” u nis nga Hong Kongu më 1 shkurt, me 1455 pasagjerë dhe 802 pjesëtarë të ekuipazhit. Për 13 ditë është endur nëpër dete dhe pesë vende ua refuzuan ankorimin në port, derisa më në fund endja mbaroi në Sihanoukville.

Leave a Reply