Gjithmonë i rrethuar nga vajza të bukura, Petri Bozdo tregon për herë të parë mesazhet që i dërgojnë Miss-et dhe nuk e imagjinoni si qenkan: Deri tek futja e duarve…

0
555

Duke qenë se prej vitesh punon me Miss-et, i ftuar në “Thumb”, Petro Bozo është pyetur nëse është ndjerë i tërhequr prej tyre dhe ai e ka pranuar.

 “Sigurisht, patjetër meshkuj jemi ne. Kur është një gocë e bukur edhe e mendon. Pse mos ta mendosh? Duhet të mbledhësh taravilen mirë, të shkosh drejt të mbarosh punën edhe të thuash e kam për detyrë. Pjesën tjetër të vazhdojë  jetën e vet motra siç e ka. Nuk është e lehtë por me kaq vite sa janë bërë tani, edhe nuk na bën më shumë përshtypje. Ndërkohë që e kemi instiktin qoftë unë qoftë Alda, kur ecim me makinë shohim një gocë të bukur mund të ndalojmë makinën dhe t’i propozojmë pse s’vjen të konkurrosh tek miss-i”, është shprehur Petri.

Petri ka treguar se Miss-et e ngacmojnë shpesh me mesazhe.

“Me mesazhe po, më ngacmojnë. Deri tek futja e duarve nuk guxojnë. Ngacmime kanë ardhur më shumë që kur u bëra gjysh”, është shprehur Petri Bozo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here