Vladimir Putin do të ketë emisionin e tij special në BBC

0
364

BBC ka njoftuar se do të transmetojë një serial të parazgjedhur me një Vladimir Putin prej animacioni. Publikuesi ka urdhëruar me dy episode pilot të serioalit “Tonight With Vladimir Putin”, një shfaqje gjysmë të shkruar me fjalim të organizuar. Të intervistuarit do të jenenga bota e televizionit britanik dhe kulturës popullore. Specialisti i efekteve vizuale Framestore ka përdorur teknologjinë e kapjes së performancës për të mundësuar karakterin 3D të animuar të Putinit për të ecur rreth grupit dhe për të bashkëvepruar me mysafirët. Ideatorët dhe organizatorët e këtij shoqë thanë se Putin i animuar do të shihet duke u përpjekur të kapet me feminizmin dhe diversitetin. “Lojtari më i preferuar i të gjithëve në botë, Vladimir Putin, më në fund ka arritur qëllimin e tij përfundimtar: një shfaqje në BBC”. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here