Jeni fitues i Lotarisë Amerikane? Ambasada e SHBA jep njoftimin e rëndësishëm

0
358

Ambasada e SHBA në Tiranë ka një njoftim të rëndësishëm për të gjithë të përzgjedhurit e Lotarisë Amerikane.

Në një postim në faqen zyrtare ambasada bën të ditur se fituesit duhet të dërgojnë të gjitha dokumentet arsimore përpara intervistës.

“Jeni përzgjedhur për Lotarinë DV2020? Mos harroni të dërgoni të gjitha dokumentet arsimore përpara intervistës tuaj – diplomat e shkollës së mesme, vërtetimet e skhollës së mesme dhe diplomat universitare! #PyetAnen”, shkuhet në njoftim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here