Shefja e Prokurorisë jep ultimatum: Gjykatësit, deputetët dhe prokurorët duhet të dënohen më rreptësisht

0
361

Shefja e Prokurorisë për hetimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit, Vilma Ruskovska tha se bartësit e funksioneve publike duhet të dënohen më ashpër.

“Mendoj se bartësit e funksioneve publike, siç janë deputetë, gjykatës, prokurorë, duhet gjithmonë të dënohet më rreptësisht, për shkak se ata janë ata që duhet ta zbatojnë ligjin”, tha Ruskovska.

Në pyetjen nëse Prokuroria për hetimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit ka hapur lëndë për funksionarët aktual të pushtetit, Ruskovska tha:

“Por, kemi disa procedura parahetimore”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here