Denoncime të shumta të subjekteve/ Shkarkohet nga detyra drejtuesi i Hetimit Tatimor, kishte kontroll në të gjithë jugun e vendit

0
354

Është shkarkuar nga detyra kreu i Drejtorisë Rajonale të Hetimit Tatimor në Fier Bardhyl Tafa.Urdhri i shkarkimit ka ardhur dy ditë më parë në zyrat e protokollit dhe arkivës rajonale të tatimeve në Fier.

Tafa drejtoi për dy vjet Drejtorinë Rajonale të Hetimit Tatimor në Fier që administronte gjithë jugun e vendit.

Në të gjithë periudhën e tij në drejtimin e këtij institucioni ish-kreu i hetimit tatimor Tafa është bërë disa herë objekt mediatik nga denoncimet e subjekteve si dhe nga inspektorët e vet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here