Protesta/ Studentët marrin vendimin drastik dhe nxjerrin fotot e pedagogëve për Vetting

0
599

Sot protesta e studentëve shënon ditën e 8 dhe sikurse kanë deklaruar kjo do të jetë dita kulminante ku do të vendoset për fatin e tyre.

Që në orët e para të mëngjesit studentët kanë bllokuar hyrjet e Universiteteve duke iu bërë thiorrrje bashkëmoshatarëve të tyre për t’iu bashkuar protestës.

Në Universitetin e Mjekësisë dhe tek Politekniku, por dhe tek Shkencat Sociale nuk po lejohen studentët  të hyjnë në Universitet.

Gjithashtu studentët kanë publikuar dhe foton e pedagogëve për të cilët duhet bërë vetting.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here