“Intervista ime te Top Channel e montuar!” Eni Vasili i përgjigjet ‘live’ Xhisielës

0
481

Gjatë fjalës së saj në Opinion, Xhisiela ka thënë se ajo që është transmetuar në Top Channel është e montuar.

Gazetarja Eni Vasili i është përgjigjur ‘live’ Malokut duke thënë që ajo intervistë është e pamanipuluar.
“U gjet e papërgatitur përballë fakteve dhe provave. Dëshmoj që kam bërë një intervistë profesionale, dëshmoj këtu që gjithçka u transmetua është jo vetëm e pamanipuluar por gjatë intervistës kemi qenë unë dhe Anila Hoxha”, ka thënë Eni Vasili.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here