Fshehën 350 dokumente identifikimi dhe 100 leje hyrjeje, ndalohet autobusi që vinte nga Shqipëria, ka të arrestuar

0
455

Ndalohet një autobus që vinte nga Shqipëria. Autobusi u ndalua në Kompoti, Arte. Poshtë një sediljeje u gjetën dhe sekuestruan 350 dokumente bosh identifikimi gjermane dhe francese dhe një 100 leje hyrje bosh gjermane.

U arrestua shoferi dhe pasagjeri shqiptar 41 dhe 38-vjec

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here