U shkarkua nga detyra, Prokurori Luan Kaloçi ankimon vendimin e KPK. KPA cakton trupën gjykuese për këtë çështje

0
489

KPA ka caktuar trupën gjykuese për çështjen e Luan Kaloçit. Trupi gjykues për këtë çështje u caktua me short. Kaloçi është prokuror në Apel, i shkarkuar nga detyra.

Kaloçi ankimoi në KPA vendimin e KPK për shkarkim nga detyra.

KPA me anë të një njoftimi zyrtar bën me dije se kryesuese e trupës është Rezarta Schuetz, anëtarë janë Ardian Hajdari, Ina Rama dhe Luan Daci.

Ndërsa relatore e ankimimit të Luan Kaloçit në KPK është Natash Mualaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here