Shkarkohet nga detyra prokurori i njohur i Tiranës

0
46

Është shkarkuar nga detyra prokurori i Tiranës Bajram Breçani.KPK gjeti probleme në dy kritere, pasuri dhe profesionalizmin.Po ashtu mungesë justifikimi të të ardhurave dhe një dosje me një të akuzuar për vrasje të cilit i ishte pushuar akuza.

Për herë të parë ish-prokurori i Tiranës u përball me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit të enjten më 1 shtator.Gjatë seancës dëgjimore ai dha shpjegime për balancat negative të konstatuara në hetimin pasuror si dhe për gjetjet në kriterin profesional. Ndërkohë, Breçani mori vlerësim pozitiv për pastërtinë e figurës.

Shkarkohet nga detyra prokurori i njohur i Tiranës (Emri)

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj