Euro dhe poundi në pikiatë! Ja me sa këmbehet monedha e huaj sot

0
23

Kursi zyrtar i këmbimit valutor datë 20.07.2021.

Euro dhe poundi në pikiatë! Ja me sa këmbehet monedha e huaj sot

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj