Kursi i këmbimit valutor, zbuloni me sa lekë shkëmbehen sot euro, dollari dhe paundi britanik

0
100

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros dhe Frangës Zvicerane. Ndërkohë Paundi Britanik dhe Dollari kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                                 Blihet 104.7                   Shitet 105.5

Euro:                                    Blihet 123                    Shitet 123.5

Paundi Britanik :                  Blihet 143.4                Shitet 144.4

Franga Zviceriane:               Blihet 110.7                   Shitet 111.5

Kursi i këmbimit valutor, zbuloni me sa lekë shkëmbehen sot euro,

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj