Nesër në disa zona të Tiranës do ndërpritet energjia për disa orë

0
27

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se ditën e nesërme disa zona në Tiranë nuk do kenë energji elektrike nga ora 10:00-13:00.

Për shkak të remontit të parashikuar në dy fidera, do të stakohet energjia elektrike në zonën e Shupalit, Selitë e Malit, Zall Dajt, Zall Bastar, Murrizë, Vilëz dhe Zgurë

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj