Yuri Kim paralajmëron zhvillime të reja

0
36

Në Shqipëri ambasadorja amerikane Yuri Kim, ka besim se brenda 31 dhjetorit Gjykata Kushtetuese do të jetë funksionale.

Ambasadorja amerikane Yuri Kim shkruan:

“Urime Altin Binaj për betimin e tij si gjyqtari i 5-të i Gjykatës Kushtetuese. Faleminderit Presindet Ilir Meta, për mundësimin e këtij zhvillimi pozitiv. Që gjykata Kushtetuese të jetë funksionale deri më 12/31 është brenda mundësive, falë veprimit dhe bashkëpunimit urgjent nga Presidenca, KED dhe Parlamenti.”

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj