Shoqërohet në polici ish-deputeti i njohur i PS-së

0
31

Policia e Shtetit vijon të ndëshkojë qytetarët që nuk i binden urdhrave të qeverisë, për respektimin e masave anti-covid

Mësohet se forcat blu kanë shoqëruar në komisariat ish-deputetin Kastriot Islami.

Shkak për këtë shoqërim është bërë mosmbajtja e maskës.

Kujtojmë se gjatë 24 orëve të fundit, policia ka shqiptuar gjoba ndaj 778 qytetarëve të cilët nuk kanë respektuar Ligjin për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19.

Gjobat për mosrespektim të Ligjit për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID -19 fillojnë nga 35 deri në 2000 euro, varësisht nga shkeljet.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj