Nisja e vitit të ri akademik/ Viti i dytë dhe i tretë master dhe bachelor nisin mësimin online në 2 nentor, ja çfarë është vendosur për vitet e para

0
32

Viti i ri Akademik pritet të nisë me 2 Nëntor, por sipas lajmërimit zyrtar viti i dytë dhe viti i tretë master nis mësimin online me 2 Nëntor, po ashtu edhe bachelor, ndërsa viti i parë nuk do zhvillohet online.

Nisja e vitit të ri akademik/Vjen lajmërimi zyrtar: Viti i dytë
Nisja e vitit të ri akademik/Vjen lajmërimi zyrtar: Viti i dytë
Nisja e vitit të ri akademik/Vjen lajmërimi zyrtar: Viti i dytë

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj