Si rrallë herë, Edi Rama nxjerr pamjet duke u puthur në buzë me Lindën: 10 vjet

0
49

Edi Rama dhe Linda festojnë 10 vjetorin e tyre të martesës.  

Si rrallëherë kreu i qeverisë ka postuar një foto duke shprehur dashurinë për gruan e tij me një puthje në buzë dhe një buqetë me lule.

Në përshkrim shkruan vetëm: “10 vjet”

Si rrallë herë, Edi Rama nxjerr pamjet duke u puthur në buzë

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj