COVID në institucionet arsimore, infektohen edukatorë e mësues. Mbyllet kopshti në…

0
31

Një kopsht është mbyllur në qytetin e Pogradecit teksa kanë rezultuar pozitive me COVID 4 edukatore.

Një javë më parë në këtë kopsht kanë rezultuar pozitive edhe dy sanitare.

Ndërkohë pas mbylljes së kopshtit, pjesës tjetër të stafit i është marrtë tamponi dhe priten rezultatet. Ky kopsht frekuentohet nga 200 fëmijë.

Ndërkohë po në Pogradec kanë rezultuar pozitiv edhe 3 mësues, dy në gjimnazin “Gjergj Pekmezi” dhe një në gjimnazin “Muharrem Çollaku”. Po ashtu në këtë gjimnaz raportohet edhe per nje nxenes te infektuar.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj