KPK merr vendimin për prokuroren e njohur të Prokurorisë së Tiranës/ Si rezultoi në tre kriteret e vlerësimit

0
57

Ka kaluar procesin e vettingut prokurorja e Prokurorisë së Tiranës, Afërdita Ndoi.

Procesi i vetingut për prokuroren Ndoi u realizua nga trupa gjykuese e përbërë nga Olsi Komici kryesues, Firdes Shuli relatore dhe Brunilda Bekteshi anëtare.

2 prej anëtarëve kanë qenë pro dhe 1 kundër konfimrimit të saj në detyrë.

Por KPK vendosi të dërgojë për inspektim në ILD një vendim pushimi nga ana e prokurores për një çështje lidhur me mjekim të pakujdeshëm.

Subjekti është vlerësuar nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK) për të tri kriteret e vettingut, përfshirë pasurinë, pastërtinë e figurës dhe profesionalizmin.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj