Vendosin socialistët, Asambleja do të mbahet më 9 tetor

0
44

Partia Socialiste ka vendosur që Asambleja Kombëtare e saj do të mbahet më 9 tetor. Ndërkaq detaje të tjera pritet të bëhen të ditur lidhur me agjendën e saj dhe masat në kushtet e pandemisë.

Vijon…

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj