Tre PPP-të e jetës për mjekun Tritan Kalo: Punë, përkushtim, profesionalizëm

0
15
tritan kalo

Për mjekun e njohur Tritan Kalo tre PPP-të janë punë, përkushtim dhe profesionalizëm. Debati politik dhe argumentet e kohës së fundit janë PPP-të e famshme të koncesioneve.

Kalo thotë se “E vetmja PPP e pranueshme pa asnjë drojë e jetës sime ishte dhe mbetet: Punë, Përkushtim dhe Profesionalizëm”.

“E vetmja PPP e pranueshme pa asnjë drojë e jetës sime ishte dhe mbetet: Punë, Përkushtim dhe Profesionalizëm kudo dhe në çdo moment…MANTELBARDHI duhet të mbetet i tillë për sa kohë që ai frymon….”Ad astra per aspera” – shprehet Latini….”, shkruan Kalo.

PËRGJIGJU

Shkruani komentin tuaj
Vendosni emrin tuaj