Nga Theodori Sallaku, Ismajli e Lefteri Lleshi, ja kandidatët për anëtarë të KQZ së re (Emrat)

0
55

Zbardhen emrat e kandidatëve për anëtarë të KQZ së re.

Në 12 vendet vakante kanë aplikuar deri tani 25 persona, ndërkohë që afati i aplikimeve do të përfundojë në 18 shtator.

Mësohet se për kryekomisioner kanë aplikuar 6 kandidatë, ndërsa për zëvendës kryekomisioner kanë aplikuar 2 kandidatë. Ndërkohë, si komisionere ka aplikuar Lefterije Lleshi, Irsa Ruçi, Haki Mustafa.

LISTA E KANDIDATËVE

Irsa Rusi, komisionere dhe Komisioni Rregullator
Agim Paskali Komisioni Rregullator dhe KAS
Halil Hyseni-Komisioner
Hysen Osmanaj-Komisioner, zv.komisioner, komisioni Rregullator- KAS
Ledio Braho – KAS
Lefterie Lleshi- Komisioner, Komisioni Rregullator, KAS
Odeta Berberi – Komisioni Rregullator
Arens Cela – Komisioni Rregullator, KAS
Anjeza Dajzmaili – Komisioni Rregullator
Spiro Maliqi – Komisioni Rregullator, KAS

Naim Mecalla – Komisioni Rregullator
Redinela Beqiraj- KAS
Durim Grabova – Komisioni Rregullator, KAS
Farie Osmani – KAS
Arben Xhiku – Komisioner, zv.komisioner dhe Komisioni Rregullator
Theodori Sallaku – Komisioni Rregullator, KAS
Përparim Shullazi
Eldrina Karafili – KAS
Lealba Pelingu
Akil Mustafa – komisioner, zv.komisioner, Komisioni Rregullator
Arben Isaraj – KAS
Odeta Seferaj
Lindita Tako – Komisioni Rregullator, KAS
Kamerion Salillari
Ardian Myslimaj

Leave a Reply