Yuri Kim-krerëve të partive: Mbani përgjegjësi për kandidatët e ardhshëm për deputet

0
32

Ambasadorja e SHBA në Tiranë Yuri Kim u ka dërguar letër krerëve të partive në vend ku i paralajmëron se mbajnë përgjegjësi për kandidatët e ardhshëm për zgjedhjet parlamentare të vitit 2021.

“Ju jeni përgjegjës për kandidatët e ardhshëm. Inkurajojmë gjithë partitë të kontrollojnë kandidatët dhe të kandidojnë vetëm ata që respektojnë votuesit shqiptarë. SHBA do të vijojë që të luftojë korrupsionin dhe do të qëndrojmë krah atyre zyrtarëve që e luftojnë”, thuhet mes të tjerash në letrën e Kim.

Leave a Reply