Ndryshime tek ministria e Ekonomisë dhe Financave, largohet zv.ministri Elton Haxhi, tregon arsyen: Nuk mund të vijoja më në atë detyrë

0
90

Elton Haxhi nuk do jetë më zëvendës ministër i Ekonomisë dhe Financave. Ditën e sotme është marrë vendimin për shkarkimin e tij nga kjo detyrë. 

Pas vendimi ka reaguar vetë Elton Haxhi, ku ka deklaruar se nuk mund të vijoja më në atë detyrë. 

Haxhi është i dyti në pak kohë që ka dhënë dorëheqje nga ky post, pasi më herët në atë detyrë ishte Erjon Luçi.

Leave a Reply