“Keni rënë në dashuri dhe jeni fejuar?”, Ambasada Amerikane jep njoftimin e rëndësishëm

0
355

Ambasada e Amerikane në Tiranë ka një dhënë një njoftim të rëndësishëm për procedurat e bashkimit familjar për në SHBA.

Ambasada thekson se të interesuarit të dorëzojë peticionin për vizën K-1 pranë USCIS.

“Keni rënë në dashuri dhe jeni fejuar? Nëse i fejuari juaj është qytetar Amerikan, atëherë ai ose ajo duhet të dorëzojë peticionin për vizën K-1 pranë USCIS për ju. Duhen disa muaj për shqyrtimin e peticionit, ndaj aplikoni sa më shpejt! #pyetanen”m shkruhet në njoftim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here