Çfarë po ndodh? Arta Marku shkon me urgjencë në Vlorë dhe lëshon paralajmërimin e fortë

0
422

Kryeprokurorja Arta Marku ka mbajtur një takim në Prokurorinë e Vlorës.

Marku është shprehur se Vlora është një qytet me kriminalitet të lartë dhe për këtë arsye duhet sa më shumë bashkëpunim.

Kryeprokurorja ka deklaruar se një ditë çdo gjyqtar do të mbajë kostot e dështimit.

‘Vlora është qytet me kriminalitet të lartë prandaj duhet bashkëpunim me policinë dhe organet kompetente. Do të vijë momenti që çdo gjyqtar do të mbajë kostot e dështimit. Duhet të vazhdoni të punoni të pavarur e me ndershmëri’, ka thënë Marku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here