Kandidatja për postin e Inspektorit të Lartë të Drejtësisë humb statusin e magjistraturës, zbulohet shkaku

0
620

Ditën e sotme Komisioni i Pavarur i Kualifiklimit ka dhënë vendimin për Marsida Xhaferllari, kjo e fundit ka humbur statusin e gjyqtarit. 

Shkak fakti që ajo nuk i është nënshtruar testit të magjistraturës. 

Xhaferllari është dhe kandidate për postin e Inspektorit të Lartë të Drejtësisë si dhe ka kandiduar gjithashtu për një nga vakancat e hapura për gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese.

 Trupa gjykuese e KPK-së përbëhet nga komisionerët Firdes Shuli, Etleda Çiftja dhe Roland Ilia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here