Eurodeputeti jep alarmin: Në BE lajmet e rreme vijnë nga Kremlini, në Shqipëri vijnë nga…

0
314

Eurodeputeti  Cristian Preda ka folur për lirinë e shtypit në Shqipëri. Ai tha: “Ne e kemi diskutuar me gazetarët investigativ dhe kemi dëgjuar se në rast se ne në BE kemi lajme të rremë që vijnë nga Kremlini, këtu lajmet e rreme vijnë nga qeveria, por edhe nga partitë në opozitë. Liria e shtypit është thelbësore, ju lutem respektojeni atë. Ne në Shqipëri se në çdo vend tjetër në Ballkan apo BE, duam një liri të vërtetë të shtypit.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here