Ambasada Amerikane nxjerr videon, jep lajmin e mirë për shqiptarët

0
351

Ambasada Amerikane lidhur me  projektin më të ri “Gratë, Paqja dhe Siguria” njofton se qeveria e Shteteve të Bashkuara do të investojë 1.7 milionë dollarë për të ndihmuar qeverinë shqiptare në ndërtimin e komuniteteve më të forta duke krijuar kushte më të barabarta për gratë dhe vajzat. Postimi i plotë USAID/Albania mbylli fushatën e 16 Ditëve të Aktivizmit me shpalljen e projektit më të ri, Gratë, Paqja dhe Siguria. Nëpërmjet këtij aktiviteti, qeveria e Shteteve të Bashkuara do të investojë 1.7 milionë dollarë për të ndihmuar qeverinë shqiptare në ndërtimin e komuniteteve më të forta duke krijuar kushte më të barabarta për gratë dhe vajzat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here